כימותרפיה ונכדים שקבלו חיסונים

דיון מתוך פורום  סרטן השד

28/07/2015 | 09:37 | מאת: דבורה

אני מקבלת טיפול כימותרפי פומי. נכדי בן החודשיים קבל חיסונים חלקם עם חיידק מומת וחלקם עם חיידק מוחלש. האם מותר לי להיות אתו? אם לא, כמה זמן? בהמון תודה, דבורה

05/08/2015 | 03:00 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום דבורה אם אכן מה שא מקבלת זה כימורפיה, אנו ממליצים לתת לתינוקות חיסון פוליו מומת ולא מוחלש. היעילות זהה. אם בכל זאת קיבל את המוחלש - ההמלצה היא להמנע ממגע עם נוזלי גוף והפרשות למשך 6 שבעות ממתן החיסון. כלומר - לא להאכיל אותו ולהחליף לו חיתולים. בהצלחה

מנהל פורום סרטן השד