הכוונה לקבלת חוות דעת שניה לפני ניתוח

דיון מתוך פורום  סרטן השד

23/07/2015 | 00:56 | מאת: מירי

עברתי בדיקת ביופסיה לאחרונה והתוצאה הראתה שיש התפתחות של מימצא "טרום סרטני" שמצריך ניתוח, הכירורג בבית חולים וולפסון כבר רצה לקבוע תור לניתוח תוך שבועיים אבל אני לא הרגשי בטוחה אם אני חייבת באמת לעבור את הניתוח הזה בכלל ואם בבית חולים/מנתח הזה. מאז עברו כבר כמה חודשים ואני לא מצליחה להתקדם עם זה, לא יודעת למי לפנות לקבל חוות דעת שניה, אשמח לשמוע ממי שעברה את זה או מי שמכיר מישהו שיכול לתת חוות דעת נכונה וטובה.

23/07/2015 | 09:27 | מאת: אנה גולדברט

מירי היקרה שלום, את יכולה גם לפנות למענה הטלפוני שלנו ולשוחח עם אחת המתנדבות של עמותת "אחת משתע". מתנדבת העמותה תשמח לסייע לך מניסיונה בטל' 1800363400. בברכה, אנה

02/08/2015 | 21:02 | מאת: ישראלה

מירי יקרה, רופא כירורג שד שאני יכולה להמליץ מנסיוני הוא ד"ר צבי קויפמן, בי"ח מאיר מקבל גם דרך קופות החולים. רופא מקצועי ואדם רגיש ונעים. בהצלחה!

מנהל פורום סרטן השד