תוצאות בדיקת MRI

דיון מתוך פורום  סרטן השד

21/07/2015 | 04:57 | מאת: ליאת

שלום רב, אודה להתייחסות לתוצאות בדיקה זו. בפרט למשפטי הסיכום: תוצאות בדיקת MRI משמאל לאחר כריתה ושיחזור ע"י שתל סיליקון חלל בודד. ללא עדות לקרע. כמות קטנה של נוזל תגובתי סביב השתל מרוכזת בעיקר באספקט אחורי תחתון . נותרו שינויים פוסט ניתוחיים ללא האדרה ברקמה העוטפת או בדופן החזה. נצפו בלוטות לימפה פארא סטרנליות באורך מרבי של כ- 10 מ"מ. מימין לאחר השתלת שתל חלל בודד רטרופקטורלי לשם סימטריות. ללא עדות לקרע. נוזל תגובתי בכמות מזערית סביבו באספקט אחורי . נותרו שינויים פוסט ניתוחיים כולל ברביע פנימי עליון . סמיכות רקמת השד מעורבת ללא האדרת רקע. הודגם גוש אובלי באורך של כ- 7 מ"מ בשעה 9 עומק שליש אמצעי )חתך 3152 מ"מ( בעל והאדרה פרסיסטנטית - מתונה. T2 אות גבוה בערכי ללא בלוטות אקסילריות חשודות כפתולוגיות. בסיכום: 1. שינויים פוסט ניתוחיים דו צדדיים. 2. השתלים שמורים. 3. משמאל - ללא האדרה חשודה כפתולוגית. 4. בלוטות פארא סטרנליות כמתואר. 5. .BI-RADS' 3 - מימין - גוש בשעה 9 בעל סבירות גבוהה לשפירות

26/07/2015 | 22:51 | מאת: ד"ר עודד אולשה

ליאת שלום. מבלי לדעת את הרקע והסיבה לבדיקה קשה מאד לחווד דיעה עליה. אני מציע לפנות למי שהפנה אותך ומי שמבין את ההקשר כדי לקבל הסבר הולם. בברכה, ד"ר אולשה

מנהל פורום סרטן השד