פוחדת מסרטן שד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

09/06/2015 | 16:35 | מאת: אני

שלום, בת 35 אמא ל- 2 בשנה האחרונה אני מרגישה כאבים שלא הרגשתי מעולם בשד ימין, מן דקירות שהולכות ובאות, פניתי לכירוג שבדק ידנית ושלח לאלטרסאונד לפני כחצי שנה הכל היה תקין - BIRADS 1. לפני כשבוע וחצי התעוררתי בבוקר עם כאב חזק בבית השחי באותו צד, בערב יצאה לי מן בלוטה נפוחה בבית השחי. קבעתי אולטרסאונד וממוגרפיה לשבוע הבא. אני ממש ממש פוחדת, הכאבים מקרינים לעורף, לבית השחי לשד וקצת לכתף, האם מתאים לסרטן שד?

10/06/2015 | 22:35 | מאת: אנה גולדברט

שלוםלך, ראשית טוב שקבעת תור לבדיקה. אני מקווה שהבדיקה תהיה תקינה ותסירי דאגה מליבך. באופן כללי מאוד, כאבים יכולים להגרם מסיבות שונות שכלל לא קשורות לסרטן השד. אולם ללא בדיקה לא ניתן לדעת במה מדובר. לכן, האופציה היחידה היא ללכת להבדק. מקווה לתוצאות מרגיעות, אנה

מנהל פורום סרטן השד