birads5

דיון מתוך פורום  סרטן השד

02/06/2015 | 21:39 | מאת: עינת

שלום, ביום חמישי האחרון עשיתי אולטראסאונד וממוגרפיה, נמצאו 2 גושים בשד שמאל, birads5, בצעתי באותו היום ביופסיה ומאז חיי... האם באמת לוקח 10 ימים לתוצאות הביופסיה? האם יש בכלל סיכוי שזה לא ממאיר כשזה birads5?? תודה רבה לעונות!

03/06/2015 | 14:08 | מאת: אנה גולדברט

עינת היקרה שלום, אכן ההמתנה לתוצאות כי קשה עד בלתי נסבלת. אבל חשוב לזכור כי הסיבה שעושים את הבדיקה היא כדי לאמוד את אופי הממצא. כלומר לפני ביופסיה לא ניתן לדעת במה מדובר. ולכן מה שנשאר כרגע זה רק להמתין לתוצאה. אני מקווה שתוצאות מרגיעות, אנה

מנהל פורום סרטן השד