הקשר בין טיפולי הפריה לסרטן השד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

06/01/2015 | 20:38 | מאת: פיני בן ציון

שלום פרופסור קאומן . השנה התחלתי ללמוד לתואר BSN בסיעוד במכללת ר"ג . אחד הקורסים הוא כתיבה בקורתית . החלטתי לכתוב על הקשר בין טיפולי הפריה לסרטן השד . ראיתי שהתיחסת לנושא ברשת . אודה לך אם תוכלי לשלוח לי קישורים למאמרים שפורסמו בנושא ממך בשנים האחרונות ואם לא ממך אם תשלחי לי קישורים לפרסומים כאלה מהשנים האחרונות . תודה מראש פיני בן ציון

07/01/2015 | 10:45 | מאת: אנה גולדברט

פיני שלום, כפי הנראה ראית את זה בפורום אחר. פרופ' קאופמן לא עונה על שאלות בפורום זה. אנה

מנהל פורום סרטן השד