גוש בשד בזמן הנקה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

19/08/2012 | 21:55 | מאת: נעמה

שלום, אני מניקה (7 חודשים). די מההתחלה הרגשתי גוש בשד הימני. הגוש מורגש רק כשהשד גדוש ותמיד באותו מקום בדיוק. רופא הנשים שלי עשה לי בדיקה ידנית ולדעתו המירקם בסדר. כמו כן הוא אמר שאי אפשר לבדוק בהנקה. מה אתם ממליצים לי לעשות? האם ולמי כדאי לפנות?

21/08/2012 | 21:19 | מאת: אנה גולדברט

נעמה היקרה שלום, את יכולה לפנות לבדיקה של כירורג מומחה שד. באם יהיה צורך בהמשך בירור הוא יסביר לך כיצד עורכים את הבירור בזמן הנקרה. בברכה, אנה

21/08/2012 | 22:30 | מאת: נעמה

תודה על התגובה המהירה! האם צריך הפניה? כמו כן האם מישהו יכול להמליץ על כירורג מומלץ (דרך קופ"ח כללית) באזור הצפון?

מנהל פורום סרטן השד