US סונר בשדיים..

דיון מתוך פורום  סרטן השד

21/05/2012 | 20:47 | מאת: גלי

שלום אני בחורה בת 48.לפני חמש שנים הוצאת גוש שפיר מהשד. עכשיו עברתי US (סונר): תבנית סונוגרפית תקינה. ציסטות: שעה 4-ציסטה פשוטה בקוטר 0.5 ס"מ. 2:BIRADS-שפיר. זה שד שמאל. שד ימין: תבנית סונוגרפית תקינה: ציסטות: שעה 9-ציסטה פשוטה בקוטר 1.4 ס"מ. 2:BIRADS-ממצא שפיר. שחכתי לציין בית שחי תקין בשני הצדדים. אם אפשר לדעת בבקשה מה עושים כשישנם ציסטות? וגם יש לי הפרשות עכורות משני השדיים. והבנתי שאין לי צינורות חלב מורחבות. אבקש תשובה בבקשה ומה עושים כשישנן ציסטות כאלו? תודה גלי.

23/05/2012 | 14:45 | מאת: ד"ר משה זילברמן

שלום לך הציסטות שיש לך הינן פשוטות קטנות ולא חשודות ופרט למעקב שגרתי אין צורך לדעתי לעשות משהו אחר לגבי ההפרשות הייתי לוקח דגימה לבדיקת תאים וגם מבצע בדיקת דם לרמת פרולקטין נשאר במעקב כירורג שד שגרתי ובדיקה עצמונית חג שבועות שמח בברכה דר זילברמן

23/05/2012 | 17:20 | מאת: גלי

מנהל פורום סרטן השד