אדנוזיס בשד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

06/03/2011 | 22:50 | מאת: שרית

שלום רב. אני בת 37,נ+1 בן 4. בבדיקת שדיים ידנית שגרתית,עקב ציסטות מרובות,הופניתי לאולטרסאונד שדיים ונמצא כי בשד שמאל,ישנו גוש מוצק של 1.9 ס"מ. בביופסיית "אקדח",נמצא כי מדובר ב-focal adenosis with mild to moderate hyperplasia. ידוע לי כי הגוש שפיר אך האם כדאי להוציאו?,יש סיכווי שיהפוך לממאיר?מדאיג אותי שמדובר בהיפרפלזיה בינונית אין אצלי במשפחה גורמי סיכון. תודה רבה

07/03/2011 | 22:17 | מאת: ד"ר משה זילברמן

שלום לך לא לא הייתי ממהר להוציא זה שפיר וניתן לעקוב כי גוש כאלה יכולים שוב להופיע וחוזר חלילה אז נרוץ להוציא כל גוש שפיר? מאידך זה גופך וההחלטה שלך בברכה דר זילברמן

מנהל פורום סרטן השד