PARANEOPLASTIC

דיון מתוך פורום  סרטן השד

28/05/2010 | 19:48 | מאת: הלן

לאנא שלום יתר מפעם שאלתי אותכם הסבר עבור הPARANEOPLASTICולא זכיתי לתשובה.ברצוני לדעת מה זאת התסמונת, ועים נתנת לטיפול? בתודה הלן

29/05/2010 | 22:38 | מאת: ד"ר מירב בן-דוד

הלן שלום, תסמונת פראנאופלסטית היא אוסף של סימפטומים וסימנים הבאים לפני או במהלך המחלה הממאירה. יש כל מיני תסמונות כאלה, ופעמים רבות היא נעלמת ככל שמצליחים בטיפול במחלה. אם יש לך שאלה ספציפית על תסמונת, כתבי יותר בפירוט, וגם באיזהקשר נשאלת השאלה. זה יקל על מתן תשובה מדוייקת ומכוונת יותר. שבוע טוב, מירב בן דוד

מנהל פורום סרטן השד