לימפאדמה..

דיון מתוך פורום  סרטן השד

09/03/2009 | 20:11 | מאת: מיואשת

בבקשה עזרה... התחילו לי מין גבשושיות ביד אני מאוד מבואסת שאולי זו תחילתה של לימאדמה.... מה אפשר עשות??? למי לפנות??

לקריאה נוספת והעמקה
10/03/2009 | 08:01 | מאת: למיואשת

פני בדחיפות למאסג לימפטי. אם הפרוטה מצויה בכיסך עשי זאת פרטי יש באתר העמותה רשימת פזיוטרפיסטים ממולצת. אם אין בידך האמצעים פני לרופא שלך שירשום שאת זקוקה לניקוז לימפטי ותקבלי טיפולים בקופ"ח.

10/03/2009 | 12:22 | מאת: איריס

אני נפלתי ללימפאדמה . בקשי מהאונקולוג/ית שלך הפנייה לטיפול לימפאטי . בקשי שירשמו דחוף . כאשר יתאמו איתך במכון הפיזיוטראפי של הקופה שלך הגזימי בתיאור תחושת הכובד וצייני שיש לך כאבים, גם אם אין . ועשי זאת עכשיו. חיים עם הדרק הזה. לא כיף , אבל חיים. בריאות מלאה

10/03/2009 | 20:11 | מאת: אנה גולדברט

שלום לך, ראשית פני לרופא המטפל שלך לבדיקה. לפי המלצתו פני לטיפול פיזיותרפיה. בנוסף אני מצרפת לך פרק שלם המוקדש לנושא: http://www.onein9.org.il/getfile.asp?file=lympho.docב פרק זה מידע רב אודות הטיפול ודרכי התמודדות. אני מקווה שהמידע יעזור. בברכה, אנה

24/03/2009 | 04:41 | מאת: סילביה

שלום כפי שכתבו לך ישנם טיפולים פיזיותרפים מיוחדים ללימפאדמה.( פני לרופא מטפל/לאונקולוג/כירורג לקבלת מכתב הפניה לטיפול) הטיפול מבוצע עי פיזיותרפיסטים שהוסמכו לכך. את רשימת הפיזיותרפיסטים המעודכנת תוכלי לראות באתר עמותת לימפאדמה בישראל.www.ial.org.ilהטיפולים נכללים בסל הבריאות. פרטים לגבי הזכאות ניתן לראות ג"כ באתר ב: עלוני מידע, נובמבר 2007.באתר מידע רב. תוכלי לפנות אלי במייל לקבלת פרטים נוספים. סילביה אביטל, ועד העמותה.

מנהל פורום סרטן השד