סרטן שד גרורתי

דיון מתוך פורום  סרטן השד

11/11/2008 | 22:00 | מאת: ח.ח

בת 45 סרטן שד גרורתי שנה שביעית מרקר CEA עלה במהלך חצי שנה של לקיחת נבלבין אוראל 180 מ"ג שבועי 3 חודשים ראשונים ו 3 חודשים אחרנים 210 מ"ג מ3.5 ל4.8 אני מאוד מודאגת עליה מדודה של המרקר מידי חודש בחודשו האונקולוגית היציעה לי גמזאר או טקסוטר שבועי שאני אקח במקום נבלבין אוראל מה עדיף עליי לציין שטקסוטר 12 טיפולים לקחתי לפני 5 שנים האם הגוף זוכר אודה על תשובה דחופה

11/11/2008 | 23:38 | מאת: ל-ח.ח.

אם קיבלת בעבר טקסוטר אזי תוכלי לקבל קסלודה בסל. מאד מומלץ. תרופה מאד מתקדמת,מונחת מטרה. ניתנת בכדורים במחזורים של שבועיים ושבוע הפסקה.

12/11/2008 | 08:38 | מאת: ד"ר מירב בן-דוד

ח.ח.שלום רב, האם כל "העליה" של המרקרים היא מ- 3.5 ל- 4.8 ב-6 חודשים? יקרה, הייתי אומרת שזה יציב. אם אין לך כאבים, או סימנים פעילים של מחלה, לא בטוח שצריך להחליף טיפול. אין לי את רשימת כל הטיפולים שכבר קיבלת, אבל שתי התרופות שהוצעו מקובלות. ו-שוב- לא לרוץ לטיפול חדש אם כל השינוי הוא עליה קלה של המרקרים!!! בהצלחה!! מירב בן דוד

מנהל פורום סרטן השד