התשובה שלכן אמנם הופנתה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

25/08/2001 | 20:45 | מאת: ת.

בסופו של דבר אל המומחים. קשה היה לקרוא את התשובה המתנשאת,הידענית, ההחלטית,הלוקחת על עצמה אחריות למתן תשובות,במיוחד שצריכות להנתן על ידי מומחים,ואם לתת למומחים לענות.... אמנם עברתן סרטן שד ותודה לאל הבראתן,זה מצוין,אך לא נותן לכן את הסמכות הסופית וההחלטית להחליט מי יענה ,מי יכול ומי לא. גם אני עברתי כריתה ולא מזמן כריתה שניה. למרות שאני מצויה בנושא עד כמה שאפשר בידע עצמי,ידע נצבר מנסיוני,מהטיפולים,מהשיחות עם רופאים, מומחים,חולות שהבריאו וכאלה שלא,קןראת המון חומר על מחקרים חדשים בכל רחבי האינטרנט,ויש חידושים, מעולם לא חשבתי ולו לרגע שאפשר לחסום בצורה החלטית שאלה רלבנטית שנשאלה על תאי גזע עובריים. מהי הקביעה התמוהה שהחומר באינטרנט מטעה ולא מדויק? צריך לקרוא,לשאול דעת מומחים,להוציא מסקנות.כל אחת יכולה וצריכה להוציא מסקנות בעצמה לאחר קבלת מידע. עם כל הכבוד לעמותה שלכן,שתמיכה,והבאת ידע על המחלה חשובה לכן, לא נראה לי שאתן יכולות לקחת על עצמכן החלטות חשובות למתן מידע חדיש ומעודכן.לפחות ,הפנו את השואלות למאות ואלפי האתרים שעוסקים בכך.

26/08/2001 | 17:21 | מאת: פ.

עונה פה מישהי שמזדהה כמנהלת הפורום - וכל מה שהיא עושה זה או להפנות לאתר אחת מתשע או להגיד שהשאלה הופנתה למומחה (המומחה יכול לקרוא לבד את השאלה לא צריך מתווך), או להגיד שהיא לא יודעת. מנהל פורום צריך להיות רופא. אפשר להיכנס לפורום סרטן בוואלה כדי לראות איך צריך לעבוד פורום בריאות.

26/08/2001 | 20:24 | מאת: דר' בן אהרון

ת. שלום, אין לי כוונה להתפלמס עמך. הערותיך פוגעות, ואין בהן כל צורך. אנו עושים כמיטב יכלתנו לענות על השאלות המופנות על ידכן, לצורך כך גובש צוות מומחים בנושאים שונים ברפואת השד על מנת לתת מענה עדכני ומקצועי. הצוות של העמותה המנהל בהתנדבות את הפורום, אכן מעביר את השאלות למומחים השונים לפי הענין. עבודתם של הרופאים המשיבים, לא תמיד מאפשרת תשובה מיידית. אכן, ניתן לפנות לכל פורום או אתר רפואי היכול לענות לשאלותיכן. בברכה,

26/08/2001 | 21:49 | מאת: ת.

דר. בן אהרון הנכבד, לצערי תגובתך מתאימה למה שכתבתי .לא היה בתגובתי דבר כנגד המומחים,אלא,על דרך התשובה הלא נאותה של מתנדבת העמותה . אין מקום להתנצחות,שכן ,כולנו רוצים בטובת החולות והבריאות,המבריאות והמנהלות את חייהן כך שיוכלו להמשיך. אני בעד דרך החמלה,ההבנה,התמיכה,הבאת ההבנה להתמודדות טובה,לאפשרות להמשיך. כל מידע עוזר להתמודד,העיקר,מהי המוסיקה בה הדברים נאמרים........מעט צניעות והבנה לא הפריעה לאיש,להיפך.כל פעולה חשובה,למדתי על בשרי,השאלה,איך נאמרים הדברים.

מנהל פורום סרטן השד