אסטרוגן

דיון מתוך פורום  סרטן השד

23/08/2001 | 21:43 | מאת: רחל

יש לי סרטן השד ורמת האסטרוגן שלי חיובית 1.2 איזה מאכלים או פעילויות מורידים את רמת האסטרוגן?

26/08/2001 | 19:11 | מאת: דר' טליה לוי

לרחל שלום, אודה לך באם תתני לנו קצת יותר פרטים כגון: גילך, הגיל בו התגלה סרטן השד, האם יש בו רצפטורים לאסטרוגן (אולי לכך התכוונת ברמת אסטרוגן חיובית?) והאם את מקבלת טיפול כלשהו?

26/08/2001 | 20:15 | מאת: אסטרוגן לטליה לוי מרחל

אני בת 51 בהוצאת גוש בגודל 3X3X1.5 שומני בחוץ במימצא המיקרוסקופי נמצא: כי בכל הקטע מפוזרים צנורות הפרשה תפוסים עי גידול מסוג DCIS HIGH GRADEוLCIS בים נגועים בגידול נמצאים בקור הכריתה? בנוסף 2ממ גידול פולשני INFLIRATING DUCT CARCINOMA GRADE 3 המוקד הנל נמצא קרוב מאוד לשולי הדגימה 1ממ E.R. ACTIVITY INDEX=1.2 48% מתאי השאת לא נצבעו 31% מתאי השאת נצבעו בעוצמה בינונית 21% מתאי השאת נצבעו בעוצמה חזקה מה משמעות הצביעה הזאת? P.R=0 HER-2, NEU - NEGATIVE ׂSCORE0

מנהל פורום סרטן השד