לאנה ולחברות
דיון מתוך פורום סרטן השד
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
1 אנה כתבתי בעמוד הקודם שאלה ליועצים בבקשה העבירי אותה. 2 לחברות היקרות ולאנה עברתי ימים קשים עם האזכרה של אמא שלי. יש לי בעל משפחה וחברים נהדרים אבל את החוויה הזאת, את הכאב והפחד לא יוכלו להבין לעולם. תודה שהייתן איתי וחיזקתן.
חיים טובים . ריגשת אותי מאוד .מישתתפת בצערך. אני כל כך מבינה אותך.הלואי ש תתגברי ו תמשיכי את חייך ארוכים ארוכים .איליין
חיים יפים יקרה שלום, שלחתי את שתי השאלות: הן השאלה מעמוד הקודם והן השאלה מהיום ליועץ הפורום ואני מקווה להתייחסותו המהירה. בברכה, אנה
חיים יפים, לצערי רק מי שהיה בזה מבין את זה... מאחלת לך חיים יפים ומקווה שההקרנות יעברו עליך בקלי קלות!! (מקנאה בך כבר אמרתי - גם אני רוצה להיות שם..) דעי לך שאני מחזיקה אצבעות לך ולאיילין המקסימה שתמיד תאמר איזו מילה טובה.. שיהיה שבוע מקסים ובריא לכל משתתפי הפורום ולאנה שלנו!