טקסול לחברה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

14/11/2006 | 22:26 | מאת: ג.

האם יש כאן נשים המטופלות בטקסול? מה זה התרופה ומה היא עושה. אני שואלת עבור חברה שלי שעתה אובחנה. אודה על כל אינפורמיה. ג.

לקריאה נוספת והעמקה
14/11/2006 | 22:55 | מאת: אנה גולדברט

ג היקרה שלום, אני מבינה כי חברתך אובחנה זה עתה במחלה. אני יכולה לשער לעצמי כי בתקופה זו עולות שאלות ויש צורך רב באינפורמציה. באתר של עמותת "אחת מתשע" תוכלו למצוא פרקים המוקדשים לטיפולים, אבחון, התמודדות עם תופעות לוואי ועוד. לגבי טקסול, תוכלו למצוא פרק שלם המוקדש לתרופה זו. להלן הקישור לפרק זה: http://www.onein9.org.il/getfile.asp?file=taxol.doc בברכה, אנה

14/11/2006 | 23:10 | מאת: ח.

ג. היקרה. אמא שלי מתחילה מחרתיים טיפול בטקסול וגם אנחנו עדיין לא יודעים הרבה על טקסול מה שאני כן יכולה לומר לך שאני יודעת שמטרתו לעצור את התפשטות הסרטן לחלקים אחרים בגוף (גרורות). תופעות הלוואי שלו הם: קצת בחילות, תחושה של נימול והרדמות באצבעות הידיים והרגליים, נשירת שיער בהדרגה ולפעמים גם פצעים בפה. זאת רק מחומר שקראתי באתר ומבנות בפורום שעברו טיפול בטקסול. בהצלחה, והחלמה מהירה וקלה!!! ומה שאני יכולה להציע לך זה רק שתחזקו אותה הרבה ותרעיפו עליה המון אהבה.

15/11/2006 | 11:45 | מאת: טומחת

אני עברתי כבר 2 טיפולי טקסול. נשארו לי עוד 2. אני עושה כל שבועיים (סה"כ 4 טיפולים). יש שעוברות 12 טיפולים כל שבוע. כמעט ואין תופעות לוואי:אין בחילות. יש מעט נימול באצבעות. ויום אחד היה לי כאבי עצמות בחזה ובגב. היום אני שבוע אחרי טיפול שני. אני מרגישה טוב. בימים האחרונים הייו לי מעט רעידות בגוף. בכל אופן הגוף עובר מה שהוא . אבל בסך הכל אני מרגישה טוב כמעט ללא תופעות לוואי. בהצלחה!

מנהל פורום סרטן השד