EC-50

דיון מתוך פורום  סרטן השד

05/08/2001 | 16:53 | מאת: יאנה

אני מקווה שאייתתי את זה נכון ואתם תבינו מה זה... אני רוצה לדעת, אם תוכלו לענות לי על זה, מה ה-EC-50 של CAF- כלומר, כמה זמן תקופת "התפצלות" (כך קוראים לזה?) של 50 % מחומרי התרופה... אודה על התשובה...

06/08/2001 | 09:29 | מאת: צוות אחת מתשע

יאנה שלום, העברנו את שאלתך לאונקולוגית המייעצת בפורום ואנו מקוות שהיא תענה לך בהקדם.

13/08/2001 | 09:04 | מאת: יאנה

אני אסביר את השאלה אחרת, אולי לא הסברתי אותה טוב בפעם הקודמת... אימי מקבלת CAF פעם בשלושה שבועות, ובמקביל- ויטמינים שאנו מקווים כי עוזרים לה לייצב את המערכת החיסונית שלה... נודע לנו כי הלויטמינים בעצם פעולה הסותרת את פעולת הכמוטרפיה- כלומר אם היא לוקחת את הויטמינים בזמן שחומרים הפעילים של ה-CAF עדיין פעילים במאת האחוזים- זה מבטל את פעולת התרופה. כמו כן, נודע לנו כי צריך לקחת את הויטמינים ר4ק אחיר שפעילות החומרים של ה-CAF יורדת ל-50% לפחות. השאלה שלי היא מה הקצב של התפרקות/התפצלות/ירידת הפעילות של החומרים האקטיבים של ה-CAF. אודה מאוד על התשובה...

מנהל פורום סרטן השד