גוש בשד ימין

דיון מתוך פורום  סרטן השד

14/11/2005 | 06:03 | מאת: נורית

ביצעתי ממוגרפיה וקיבלתי תשובה על קיומו של גוש בגודל 1.8 ס"מ מימצא עיקר - לא מוגדרקיים חשד לשאת האם מישהיא קיבלה מימצא דומה ? אם כן , מה המשך הטיפול ? תודה

14/11/2005 | 14:27 | מאת: אנה גולדברט

נורית היקרה שלום, עלייך לגשת לבדיקה אצל כירורג שד עם התוצאות של הממוגרפיה. מדובר במדע השוואתי ולכן אם נמצאות בידייך תוצאות קודמות אל תשכחי להביא גם אותם לבדיקה. תוכלי למצוא רשימה חלקית של כירורגים מומחים בתחום באתר "אחת מתשע" בקישור הבא: http://www.onein9.org.il/getfile.asp?file=women_health.doc בברכה, אנה גולדברט

17/11/2005 | 21:58 | מאת: ורד

כתבי לי באיזה שלב של בדיקות את עכשו ואספר לך כל מה שתרצי בשמחה חולה לשעבר

מנהל פורום סרטן השד