תחושות וזרמים בחזה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

08/11/2004 | 13:24 | מאת: לילי

אני זקוקה לעזרתכם, אין לי מושג למי לפנות והאם יש סיבה לדאגה למעלה משלושה שבועות יש לי דקירות ומיחושים וכמו גלי חום בשד ימין ומעט בשד שמאל התחושות הללו הינן לכיוון בית השחי ובמהלך כל היום, זה לא כואב אבל זו תחושה מאד מוזרה - האם יש קשר או חשש חס וחלילה לסרטן השד, אני כבר לילות לא ישנה- אנא יעצו לי למי לפנות תודה

08/11/2004 | 14:44 | מאת: רונית א

היי פני לכירוג שמתמחה בשד. בהצלחה רונית

08/11/2004 | 14:55 | מאת: צוות אחת מתשע

שלום לילי, אנו ממליצות לפנות לכירורג שד או מרפאת שד בקופת החולים לה את שייכת , בכדי לעבור בדיקה שיגרתית. גם בכדי להסיר דאגה מליבך. בברכה, צוות אחת מתשע

מנהל פורום סרטן השד