שאלה דחופה בבקשה תתייחסו...

דיון מתוך פורום  סרטן השד

29/12/2019 | 22:09 | מאת: אנונימית

שלום רב, יצאה לי הנקודה הזו בעור של השד. אני לא בטוחה אם זו תגובה אלרגית לכרית חימום או לא. בנוסף, יש לי כאב ברצועת החזה מתחת לבית השחי. נבדקתי על ידי כירורגית שד. במישוש ידני לא היה ממצא ולדעתה הכאב נובע משרירים. יתכן שהנקודה הייתה קיימת גם בבדיקה הזו (עקב הכאב גם אז שמתי כרית חימום). אני ממש ממש בלחץ. יש לי מעקב US שגרתי בשבוע הבא אבל אני בהיסטריה- האם הנקודה מראה משהו מסוכן?

הי, בדרך כלל נקודה בעור אינה סימן לסרטן שד. ממצאים עוריים (שברור שהם מוגבלים לעור) שייכים לעור ולא לשד. ממליצה המשך מעקב, רגיל. בריאות שלמה

מנהל פורום סרטן השד