כאבים חזקים בבית שחי אין בליטה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

11/12/2019 | 18:09 | מאת: תמי

בת 44 ברקע בעיה נורולוגית ועברתי כריתת המנגיומיה עקב כאבי ראש מעצם הפרונטלית השמאלית של המוח. אמא שלי עברה ניתוח כריתת פפילומה שפיר. מזה כמספר ימים יש לי כאבים בבית שחי שמאל אין גוש מרגישה משהו בתוכו. האם כדאי לבקש מרופא משפחה ממוגרפיה ואולטרסנד? האם בדיקת ממוגרפיה ואולטרסנד צריך ביום מסוים בלי קשר למחזור חודשי? כל טוב תודה תמי

11/12/2019 | 18:28 | מאת: תמי

תיקון והמשך לאימי היה טרום טרום סרטני

הי תמי, אם אין ממצא שניתן למשש זה מוריד מעט את רמת הדאגה, אבל מומלץ בכל מקרה לבצע בדיקות שגרה שלא ציינת אם עוברת, ואם כבר ביצעת ממוגרפיה. נשמע לי הגיוני לגשת לבדיקת כירורג ולבצע ממוגרפיה אם לא ביצעת בשנה האחרונה. כן מומלץ לבצע את הממוגרפיה שבוע לאחר המחזור. בריאות שלמה!

מנהל פורום סרטן השד