אולטרסאונד, מודאגת מאוד בת 22

דיון מתוך פורום  סרטן השד

28/11/2019 | 21:16 | מאת: ירדן

היי, אני בת 22 לפני כחודש הייתי אצל הרופאה והיא נתנה לי הפניה לאולטרסאונד. היום התקבלו התוצאות בשד שמאל ואשמח לדעת מה זה אומר אני ממש לחוצה. בשעה 4 2 סמ מהפטמה הודגם גוש סולידי היפוקאגני מוגדר היטב בגודל 2 ס"מ. ללא היפרמיה בדולפר צבע ייתכן סונוגרפית שפיר אין עדות לציסטות Birds 3 אודה לעזרתך.

הי ירדן, נשמע שיש לך ממצא שהוא שפיר בשד. ממצא כזה שכיח מאד בנשים צעירות, כל המאפיינים מצביעים על כך ששפיר, אני ממליצה לחזור לרופאה לשמוע ממנה את ההסבר, והמלצה למעקב - בדרך כלל חוזרים על בדיקה ידנית וגם אולטראסאונד אחרי 3-6 חדשים. בריאות שלמה

מנהל פורום סרטן השד