שאלה.. אשמח לשמוע דעתך..

דיון מתוך פורום  סרטן השד

05/11/2019 | 18:42 | מאת: ב

שלום, בשבועות האחרונים השדיים שלי השתנו.. קצת קשה לי לתאר.. אבל פטמה אחת במקום והפטמה השניה ממש נפלה למטה גם מבחינת הצורה שלה וגם מבחינת המיקום שלה.. כלומר השדיים ממש לא שומים אחד לשני.. אחד נופל והשני עומד.. בנוסף אני מרגישה כאב בקצה השד ובבית שחי אחד.. לא מיששתי גוש.. יש גם כאב בפטמה אבל זה קראתי שנובע מבעית פרולקטין שיש לי.. אני בת 29.. אשמח לשמוע דעתך האם גם כל השאר מהפרוקלטין.. אני לא נבדקת כי אני מתביישת מבדיקות כאלה.. תודה

שלום לך, אני מבינה את המבוכה בבדיקה אבל מזמינה אותך למצוא רופאה אישה (יש מספיק מאיתנו, וזה בדכ מתבצע בנועם ורוגע) ולהבדק. אין שום דרך בה אפשר להשיב על השאלה בלי לבדוק. נכון שגילך והעובדה שאינך ממששת גוש מורידים את הסיכוי שמדובר בממצא סרטני אבל עדיין - אף רופא לא ישיב על שאלה כזו רק מתיאור דרך אתר אינטרנט. מוזמנת לקבוע תור גם אלי אם תרצי, אבדוק בשמחה. בריאות שלמה

מנהל פורום סרטן השד