בדיקה שגרתית בשדיים , התייעצות

דיון מתוך פורום  סרטן השד

30/10/2019 | 16:51 | מאת: Bari

שלום רב היום נבדקתי בדיקה שגרתית אותה אמור לבצע פעמיים בשנה. לאחר מכן הפנתה אותי הרופאה לממוגרפיה שיצאה תקינה. תמיד שנבדקתי, הייתי עושה אולטראסאונד ובדיקה ידנית. היום רק ידנית וממוגרפיה שתקינה. בת 38 וחצי. אימי חולה בסרטן השד. אינו גנטי...

שלום לך, כן, את צודקת, מומלץ לבצע גם בדיקת סונר שד לנשים בגילך שעושות ממוגרפיה וגם בגלל סיפור משפחתי כדאי להתמיד בכך גם אחרי גיל 50. לסיכום: בדיקה ידנית פעמיים בשנה, ממוגרפיה וUS שדיים פעם בשנה בריאות שלמה

מנהל פורום סרטן השד