היפוכונדרית ברמות מטורפות

דיון מתוך פורום  סרטן השד

23/10/2019 | 07:16 | מאת: שרה

אני בת 42 היפוכונדרית ברמות מטורפות הבוקר ךפני שהתלבשתי הסתכלתי במראה ושמתי לב שכאשר מרימה את יד שמאל מעל לראש נוצרת מעין גומה קטנה בחלק התחתון של השד השמאלי ברגע ש ורידה את היד הגומה נעלמת לגמרי האם אני יכולה להיות רגועה ואין מקום לדאגה

הי שרה,מתארת לעצמי שאם את היפוכנודרית לא כל כך משנה מה אומר או אכתוב. לא יודעת איך להגיב למה שתיארת - אין לי אפשרות לראות או לבדוק. מומלץ בגילך ללכת לבדיקה אצל כירורג וזה מה שאני ממליצה כעת, כמו כן הגיע כבר הזמן גם לממוגרפיה וUS. בריאות שלמה

מנהל פורום סרטן השד