שאלה לרופאים

דיון מתוך פורום  סרטן השד

28/03/2002 | 17:55 | מאת: עליזה

אני 3 שנים לאחר דקטל קרצינומה לאחר שנה עברתי ניתוח נוסף באותו שד ולא היה זה סרטן אבל נוצרה ציסטה ושוב לאחר שנה ישנן מעט הסתידויות ליד הצלקת הרופאים טוענים שזה לא רציני האם עלי בכל זאת לקבל עוד חוות דעת ומה דעתכם בתודה על התשובה

28/03/2002 | 19:46 | מאת: צוות אחת מתשע

שלום עליזה, ברצוננו לפנות את תשומת ליבך לרב-שיח שהתפתח בנושא DCIS בפורום לפני מספר ימים ( ראי בתחתית עמוד זה, בין התאריכים 23 ו- 26 במרץ ), ובמיוחד לתשובתו של דר' חיים גוטמן, אחד מיועצי הפורום. יתכן ותמצאי שם תשובה לשאלותיך.

11/04/2002 | 16:58 | מאת: דר' בן אהרון

עליזה שלום, כן. אני מציע לקבל חוות דעת נוספת. חוות הדעת הנוספת צריכה להינתן ע"י רדיולוג\ית שעיסוקו\ה העיקרי הוא במכון לממוגרפיה. בברכה,

מנהל פורום סרטן השד