שינוי פתאומי בעור השד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

01/09/2019 | 10:28 | מאת: שירי

שלום, רציתי לברר האם שינוי פתאומי של העור על השד (נראה כמו חבורה) הוא סימן מסוכן שדורש בדיקה? אין תחושה של גוש חשוד, רק שינוי בעור. תודה, שירי

הי שירי הייתי ממליצה להבדק בכל מקרה, לא ציינת בת כמה את אבל אנחנו בודקים הרי נשים בריאות לפחות מגיל 30, כדי לגלות מוקדם סימנים ראשונים לסרטן שד. באופן ספציפי - הייתי מציעה לחכות כמה ימים לראות אם הסימן עובר, לפעמים מדאיג שינוי בעור סביב הפטמה (העטרה). ומכיון שקשה לענות בלי לבדוק אותך זה מה שאני ממליצה. בריאות שלמה

מנהל פורום סרטן השד