להפסיק או לא להפסיק

דיון מתוך פורום  סרטן השד

22/07/2019 | 16:45 | מאת: ליאורה

חמש שנים אני נוטלת טמוקסיפן . כל חצי שנה מגיעה לביקורת כשבידי ממוגרפיה ואולטרסאונד. תמו חמש שנים .. הרופאה אמרה שאני יכולה להפסיק את הכדור. שאלתי האם ייתכן וייגרם לי נזק בעקבות אי נטילת הכדור. מאידך נאמר שאני יכולה להמשיך ליטול את הכדורים עד עשר שנים. האם להמשיך או להפסיק

הי ליאורה, את מציגה שאלה שהתשובה עליה אינה ברורה ונמצאת בתחום אפור, לא תמיד ברור ברפואה אם טיפול מועיל או לא. הייתי מבקשת מהרופאה להסביר לך יתרונות וחסרונות של כל נקיטת פעולה. ההחלטה בסוף אצלך, או שתבקשי מהרופאה (שמכירה אותך ועוקבת אחריך) להחליט עבורך. אני לא אוכל לעשות זאת... בריאות שלמה

מנהל פורום סרטן השד