דקירות ממש חזקות בשד שמאל

דיון מתוך פורום  סרטן השד

23/06/2019 | 13:40 | מאת: סיגל

שלום רב, בת 30. סובלת מבקע סרעפתי וזידינס מתמשך כבר שנתיים. יש לי כבר מספר חודשים דקירות מאוד חזקות בחזה בצד שמאל,ממש בין השדיים לכיוון חזה שמאל ואפילו ממש בשד שמאל. הדקירות כל כך חזקות שלפעמים אני לא נושמת מהם. עשיתי בירור של הולטר לב ויצא שהדפיקות לב שלי טיפה מהירות. הוצע לי לעשות שוב עוד חצי שנה. בנוסף, גילו לי בשד שמאל 2 ציסטות. בבדיקה מול כירורג שד, אמר לחזור לביקורת עוד שנה. הדקירות האלו ממש מלחיצות אותי והן באות כמעט כל יום. מה ניתן לעשות? תודה.

הי סיגל. דקירות בשד הן בד"כ לא סימן לבעיה מדאיגה כלומר גם ממאירות. יכול להיות שבמקרה שלך ולפי מה שתיארת נובעות מהציסטות. אין הרבה מה לעשות, אין צורך לדאוג. ניתן לקחת משככי כאבים לפי הצורך (אם כואב במיוחד או מפריע) ולהיות במעקב כרגיל. בריאות שלמה

מנהל פורום סרטן השד