הוצאת שתלים וקפסולות

דיון מתוך פורום  סרטן השד

19/06/2019 | 21:23 | מאת: יעל

היי. לאחרונה יותר ויותר נשים מוציאות את השתלים+ הקפסולות ( רקמת החיבור) רציתי לשאול האם לאחר ההוצאה במהלך בדיקות תקופתיות יש מצב להתבלבל בבדיקות הדמייה בין הצלקות הפנימיות בעקבות הניתוח לבין גידולים? צלקות יכולות להיראות כגידולים? האם אתם יודעים להבדיל בין צלקת לבין גידול?

הי יעל, לרוב יש אמצעים להבדיל בין רקמה צלקתית לרקמת שד גם אם אינה תקינה. ברור שלפעמים זה יכול להקשות. קשה לי להשיב על השאלה כי באמת כל מקרה לגופו. בMRI ניתן להבדיל בין רקמה דינמית (גידולית) לרקמה צלקתית למשל. בקיצור הסירי דאגה מליבך. בהצלחה ובריאות שלמה

מנהל פורום סרטן השד