מעוניינת לברר תוצאות ממוגרפיה ואולטרסאונד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

12/03/2019 | 09:48 | מאת: יפה

הייתי לפני חצי שנה בבדיקת ממוגרפיה (לאחר 18 שנים שלא נבדקתי) שבעקבותיה מומלץ לי לחזור לאחר חצי שנה, חזרתי לביקורת ומיד שלחו אותו שוב לממוגרפיה ואולטרסאונד, התוצאות הגיעו אך אין לי דרך לדווח עם הרופאה ולעת מה פירושן, אשמח לעזרה.

מיה שלום, ניסיתי להשיב אך כעת הקובץ שצירפת לא זמין לי לקריאה. זוכרת שלא היה משהו מדאיג. את יכולה לנסות לשלוח שוב.. בברכה ובריאות שלמה

כעת הצלחתי לפתוח הקובץ שוב, נראה שיש שני ממצאים בעל אופי שפיר (לא מדאיגים לכאורה) - לא ציינת אם נבדקת ע"י כירורג/ית (מומלץ!) ולדעתי אם הבדיקה תקינה יש לחזור על US לאחר 3-4 חדשים. כמו כן רק בתנאי שהממוגרפיה תקינה.

מנהל פורום סרטן השד