נגישות
נגישות

כאבים ארבעה שבועות לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  סרטן השד

09/02/2019 | 00:53 | מאת: אסת

שלום, אני ארבעה שבועות לאחר ניתוח שד לפטקטומי וקרינה תוך ניתוחית, וביופסיה של בלוטת הזקיף. עדיין חשה כאבים בשד. אזור הפטמה רגיש מאוד למגע. האם זה אמור להיות כך? הכאבים אינם קבועים אך מתגברים לאחר פעילות ובשכיבה. אודה לתשותכם.

הי, מצד אחד נשמע לי סביר שיש עדיין מיחושים ורגישות ארבעה שבועות לאחר ניתוח. מצד שני בדרך כלל ניתוח שד לא מפיק כאבים חזקים במיוחד. כמובן שאמליץ ללכת לביקורת אצל המנתח(ת). בריאות שלמה!

מנהלי פורום סרטן השד