ממוגרפיה אחריי שנתיים

דיון מתוך פורום  סרטן השד

15/01/2019 | 19:29 | מאת: פרנקה

שלום אני בת 52 לפניי שנתיים עשיתי ממוגרפיה אולטרסאונד וביופסיה בצד שמאל יצא תקין היום עשיתי שוב ממוגרפיה הטכנאית הראתה לי שבצד שמאל יש גוש שרואים אותו ממש קצת בממוגרפיה הקודמת וטוענת שעכשיו הצליחה לתפוס אותו יותר בברור גם אני צפיתי בזה אמרה לי שכנראה אצטרך שוב אולטרסאונד לא הבנתי למה אני רואה חצי גוש ועכשיו במלןאו היא טוענת שאולי לא תפסו הכול בצילום.. בכול מקרה לפניי חצי שנה החלו לי כאבים בצד,שמאל שבאים חזק בביוץ ובמחזור ונעלמים. אני צריכה לדאוג?

הי פרנקה. אני ממליצה שתשלימי הבירור לפי מה שטכנאית הרנטגן המליצה. כדאי לעשות בירור מלא ולטפל אם צריך לטפל. סתם להיות מודאגים לא עזר לאף אחד, ולא ברור אם יש משהו מדאיג כרגע. רק השלמת הבדיקות תבהיר את התמונה. בהצלחה ובריאות שלמה

מנהל פורום סרטן השד