פענוח תוצאות בדיקה פתולוגית

דיון מתוך פורום  סרטן השד

14/01/2019 | 21:13 | מאת: aaa

שלום רב, קיבלתי תשובה מבדיקה שעברתי לפני כשבועיים, התור לרופאה הוא רק בעוד יומיים ואני מאוד סקרנית. ניסיתי למצוא מענה לבד אך זה מאוד מבלבל. אשמח לעזרה בפענוח אבחנה זו: Fragments of benign breast tissue, showing stromal fibrosis and mild Peri lobular lymphocytic infiltrates

14/01/2019 | 21:32 | מאת: aaa

אוסיף כי דאגתי העיקרית נובעת מכך שאני בקבוצת סיכון, אמי חלתה פעמיים בסרטן השד

לצערי פורום זה אינו המקום לענות תשובות מסוג זה, מקווה שכבר פגשת הרופאה וקיבלת הסבר. בהצלחה.

מנהל פורום סרטן השד