כאב חזק בשד שמאל בלבד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

10/01/2019 | 17:04 | מאת: מיה

שלום דר התחלתי להרגיש כאבים בשד שמאל מיולי האחרון  באוגוסט ביצעתי Us שד ללא כל ממצאים , בדיקות מישוש על ידי 3 כירורגים שונים ללא כל ממצא , הפעם האחרונה בדיקת מישוש בדצמבר האחרון  כרגע הכאב חזר שוב ובאופן יותר קשה השד ממש גדוש וכואב לי בחלק הפנימי ולא בחלק הקרוב לבית שחי " מקווה שאתה מבין איזה אזור " כשאני נוגעת שם ממש כואב הבשר עצמו כואב לי ניסיתי לעשות מישוש עצמי איני מוצאת דבר , יש לציין שאני אמורה לקבל מחזור היום כי מחזור אחרון היה ב 10.12 אך עדיין לא קיבלתי .  עד כמה בדיקת Us אמינה ?? למה כואב לי רק שד אחד ולא שניהם ? אני לחוצה והמומה כל היום שלי סובב סביב כאב השד אני מפחדת שיש סרטן שפיספסו  אני בת 27  דודה מצד אבא חלתה בסאטן בגיל 54

מיה יקרה עניתי לך על השאלה בפורום השני בו אני משיבה. כך שתשובתי לא השתנתה... תמשיכי להיות במעקב אצל כירורג אחד שאת סומכת עליו.

מנהל פורום סרטן השד