אולטראסונד שד אם קשרית בצד שמאל

דיון מתוך פורום  סרטן השד

31/08/2018 | 09:38 | מאת: ברברה

שלום, היתי בממוגרפיה והם שלחו אותי לעשות US שד. באותו יום אחרה מאת זמן שלחו לי תשובה. שד שמול אין עדות סולידי או צ'יסתיים. בית שחי תקין Birads1. בשד ימין כתבו, בשעה 1 רושם לקרישת בגודל 0.4 ס"מ. יכול להתאים לממציא ממוגרפיה. (מה זה יכול??? כן או לא) בית השחי תקין. Birads 2/3 צריך לראות כירוגי. אין לי רקע בריאות הסטורי כי אני מאומצת גם אמא ואבא. מה לעשות????

03/09/2018 | 12:28 | מאת: פרופ' דינה לב

בוקר טוב, כדאי שתגשי לבדיקת כירורג שד והוא/היא יוכלו להתייחס לתשובת ההדמיה בבריאות, דינה

מנהל פורום סרטן השד