בהמשך לכאב בשד ויד שמאל כירורג נוסף

דיון מתוך פורום  סרטן השד

01/08/2018 | 12:17 | מאת: מיה

שלום דר הלכתי היום אצל כירורג נוסף לקבלת חוות דעת נוספת בניגוד לכירורג הראשון הכירורג הזה התייחס יותר ברצינות הוא בדק את השדיים בשכיבה ישיבה וצדדים ומישש בידו גם את בתי השחי ,, הוא אמר שהכל תקין כנראה שזה הורמונים למרות שהווסת שלי דווקא סדירה יחסית ,, הוא נתן לי הפניה לאולטרסאונד שד שטען שהפניה זו הוא נותן לכל המטופלות וזה לא חובה . קראתי את הסיכום ואכן רשום שם אין ממצא בשדיים ולא בבתי השחי . האם עקב בדיקה זו אני יכולה להיות רגועה או שעדיין קיימת אפשרות לממאירות שלא עלו עליה ? אני ממש מבוהלת לעשות בדיקת Us שמא בסוף יתברר ממצא כלשהו אני בת 26 . אודה מאוד להתייחסות

04/08/2018 | 14:47 | מאת: פרופ' דינה לב

לאור התלונות החדשות כדאי שתעשי אולטרהסאונד. הסיכוי לגלות משהו ממאיר הוא נמוך מאד מאד לאור גילך והבדיקה התקינה בריאות, דינה

מנהל פורום סרטן השד