סרטן שד גרורתי לעצמות

דיון מתוך פורום  סרטן השד

05/06/2018 | 19:54 | מאת: קטי

שלום לרופאי הפורום , אני בת 42 חולה בסרטן שד גרורתי לעצמות כבר מחודש מרץ 2017 . her2 -neg . מקבלת מזה 15 חודשים פלבוציקליב במינון 100 , לטרוזול ופעם בחודשיים זריקת x- geva ( רק באחרונה , קודם קבלתי על חודש ) . עוברת כל חצי שנה pet ct . ב2 האחרונים נרשם בפיענוח " תגובה טובה לטיפול " . כל הסמנים במגמת ירידה . שאלותיי " 1. כמה זמן המצב הזה יכול להמשך ? קראתי שההשפעה הטובה של פלבוציקליב מסתיימת אחרי כ22 חודש וכי חולה במצבי חיה בערך כ3 שנים עד שמגוון הטיפולים העכשוויים והעתידניים מפסיקים לפעול .זה נכון ? 2. בזמן אחרון אני סובלת מעייפות נוספת שלא הייתה קודם וכן משעול יבש ללא חום וללא ליחה . לא מעשנת . האם יתכן שזו תופעת לווי לאחת התרופות שציינתי ? מה דעתכם ? השעול הזה נמשך כ 5-6 שבועות . בpet ct אחרון שביצעתי בינואר השנה לא הייתה התייחסות לגבי הריאות . האם יתכן שהשעול נובע מנוכחות גרורה חדשה ? תודה רבה לכם ,

10/06/2018 | 14:46 | מאת: סרטן שד גרורתי לעצמות

לרופאי הפורום שלום , דילגתם על שאלותיי . אני מבינה שלא אזכה לתשובה . מה עשיתי לא בסדר ? מה לא ברור במה שביקשתי מכם להתייעץ ?

מנהל פורום סרטן השד