טיפול בגירוד כתוצאה מכימותרפיה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

13/05/2018 | 19:10 | מאת: odel

שלום רב, אמי מטופלת בטקסול ובאווסטין וסובלת מתופעת גירוד בכל הגוף (ויובש וכהות של העור, ונימול) אבל התופעה שהכי מציקה לה ומטרידה אותה בכל שעות היום היא הגירוד. ומאוד מתסכלת אותה, יש פיתרון שהייתם מציעים? כרגע כל היום נמרחת בשמן קוקוס ושמן תינוקות. האם בנדריל יכול להיות פתרון? המון תודה על תשובתכם!

13/05/2018 | 21:58 | מאת: פרופ' דינה לב

ערב טוב, תרופות אנטיהיסטמיניות כמו בנדריל ואפילו סטירואידים יכולים לפעמים לעזור עם הגרד אבל לפני התחלת טיפול כלשהו עליכם להתייעץ עם האונקולוג המטפל בנוגע לסיבה לגרד ולקבל את המלצתו לגבי הטיפול המתאים ביותר בבריאות, דינה

13/05/2018 | 22:13 | מאת: odel

תודה רבה על התשובה המהירה!

מנהל פורום סרטן השד