RE: RE: גולה בשד שמאל שלא היתה קודם

דיון מתוך פורום  סרטן השד

13/05/2018 | 01:27 | מאת: מאיה

4 01/04/2018 | מאת מאיה בת 38 ללא היסטוריה,ב 20.1 ביצעו סונר שדיים ללא שום ממצא תודה לאל,אך בשבוע האחרון מרגישה גולה בשד שמאל גולה קטנה וקשיחה האם יכול להיות שלפני כחודש וחצי הכל היה תקין ועכשיו יכול להיות משהו אחר?אני גם לפני מחזור אך לא חשתי את הגולה,בעצתך ניגשתי לכירורג וביצעתי שוב us ב 20.3 ללא ממצא חריג או חשוד ונלכתי לעוד כירורגית כולם באותה דעה בדיקה ידנית תקינה,הכולה עדיין נמצאת שם באותו מקום לא נעלמה שני הרופאים לא ייחסו לכך חשיבות ובכלל לא הרגישו אותה עד שאני שמתי להן את היד על הגולה ועדיין אמרו שלא חשוד אני לא רגועה מה עוד עליי לעשות???

13/05/2018 | 13:52 | מאת: פרופ' דינה לב

היי, לאחר שנבדקת ע״י מספר רופאים ולא נמצא ממצא חשוד כדאי להמתין עוד חודשיים שלושה ולחזור על בדיקת כירורג. באם הממצא לא נעלם כדאי להשלים גם בדיקת ממוגרפיה ולחזור על US ממוקד לאזור הגוש. על הכירורג לשקול את דרגת הסיכון בה את מצויה בהחלטה על המשך בירור ומעקב בבריאות, דינה

מנהל פורום סרטן השד