פענוח תשובת בדיקת ממוגרפיה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

03/05/2018 | 18:44 | מאת: בתיה אשכנזי

שלום רב בתשובת ממוגרפיה נרשם הכל תקין למעט רקמת פברוגל........ בנסיגה אני בלחץ כמה כמה שעות טובות מה זה אומר .... תודה בתיה

05/05/2018 | 14:59 | מאת: פרופ' דינה לב

צהרים טובים, השד מורכב מרקמה פיברוגלנדולרית ומשומן. ככל שמתבגרים במיוחד לאחר גיל המעבר וכאשר לא נוטלים הורמונים חלופיים ובהתאם להטיה גנטית הרקמה הפיברוגלנדולרית קטנה בעוד הרקמה השומנית בשד מתגברת. זה תהליך פיזיולוגי ואינו צריך לעורר בך דאגה באם הממוגרפיה עצמה תקינה בבריאות, דינה

מנהל פורום סרטן השד