כאבים לאחר ניתוח כריתה חלקי

דיון מתוך פורום  סרטן השד

21/04/2018 | 12:06 | מאת: שרונה

מה הסיבה בגינה יש עדיין כאב, תחושת דקירות, צריבה עדינה בשד הכרות, גם חודשים רבים אחרי הניתוח ? וכן בבית השחי מדובר בלמפקטומי, כריתת דגימה די גדולה ביחס לגודל השד ( האם יש לכך משמעות?) וכריתה רק של בלוטות הזקיף (4)

21/04/2018 | 20:59 | מאת: פרופ' דינה לב

ערב טוב, לאחר הניתוח שאת מתארת ובמיוחד אם קבלת קרינה קיימת צלקת בתוך השד ולעיתים הצטברות של נוזל בתוך הצלקת וישנן נשים המדווחות על כאב גם שנים רבות אחרי. אני מניחה שאת במעקב שד מוסדר ועוברת בדיקות חוזרות כדי לוודא שאין ממצא חריג. תצייני את תלונותיך לרופא המטפל. בבריאות, דינה

מנהל פורום סרטן השד