גולה בשד שמאל שלא היתה קודם

דיון מתוך פורום  סרטן השד

01/04/2018 | 16:34 | מאת: מאיה

בת 38 ללא היסטוריה,ב 20.1 ביצעו סונר שדיים ללא שום ממצא תודה לאל,אך בשבוע האחרון מרגישה גולה בשד שמאל גולה קטנה וקשיחה האם יכול להיות שלפני כחודש וחצי הכל היה תקין ועכשיו יכול להיות משהו אחר?אני גם לפני מחזור אך לא חשתי את הגולה לפני כן רק בשבוע נאחון

02/04/2018 | 06:09 | מאת: פרופ' דינה לב

בוקר טוב, מכיוון שאת ממששת גושיש שלא היה קודם כדאי שתגשי לבדיקת כירורג ויתכן שהוא ימליץ לחזור על US מכוון לממצא. רוב הסבירות שמדובר בממצא שפיר (ציסטה לדוגמא) המושפע מהורמונים ולכן עלול לגדול מהר ובכל זאת אין להתעלם ממצא מישושי בשד. בבריאות, דינה

02/04/2018 | 15:34 | מאת: מאיה

תודה אגש לרופא

מנהל פורום סרטן השד