בהמשך להודעת מטה בעניין MRI

דיון מתוך פורום  סרטן השד

12/03/2018 | 19:49 | מאת: קרנית

ה MRI הוא על מנת לבדוק בוודאות את האפשרות לביצוע כריתה משמרת שד ולא כריתה מלאה. לכאורה נראה כי הגבתי מצוין. בממוגרפיה ואולטרסאונד לא נראה גוש למעט הסתיידויות עדינות . שגם כמותן פחתה. כנראה שיהיה מדובר בכריתה של סגמנט. מה דעתך ?

12/03/2018 | 20:13 | מאת: פרופ' דינה לב

הי קרנית, ביצוע MRI באינדיקציה שאת מתארת הוא מקובל וזו הגישה בה אנו משתמשים. במקרה הפרטני שלך כדאי שתתייעצי עם הרופא המנתח ושהנ״ל יעבור על ההדמיה טרום הטיפול להעריך האם MRI נוסף הוא אכן נחוץ בשביל לקבל החלטה לגבי ניתוח משמר שד. בהצלחה, דינה

מנהל פורום סרטן השד