לטרוזול תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  סרטן השד

01/03/2018 | 20:08 | מאת: lisa

שלום דודה שלי בת 73 לפני 12 שנה חלתה בסרטן השד עברה ניתוח קיבלה כימותרפיה והקרנות חזרה לשיגרה רגיל. עכשיו מלפני שלושה חודשים התפרץ אצלה גוש גדול ובולט בצד השמאלי של השד לאחר בדיקת סיטי התברר שהגידול התפשט לכבד ולעצמות כגרורות קיבלה כדורים לטרוזול כטיפול לקחה במשך חודש ואחרי בדיקה אצל הרופא אמר לה שהיא תמשיך באופן קבוע ויש שיפור במצב השאלה האם יש תופעות לוואי של לטרוזול כגון עצבנות חרדה דיכאון עם הזמן אפשר להיסתגל לתרופה? האם לטרוזול מטפל בגרורות שהתפשטו לכבד ולעצמות? האם גם הגידול עלול להיתפשט לריאות או למוח?

04/03/2018 | 17:25 | מאת: lisa

למה אין מענה?

06/03/2018 | 21:30 | מאת: פרופ' דינה לב

ערב טוב, שאלותיך יענו טוב יותר ע״י אונקולוג מאשר ע״י כירורגים. בשלב זה אין אונקולוג בפורום. בבריאות, דינה

מנהל פורום סרטן השד