בדיקת כירוגי גירגור עדין בשד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

14/02/2018 | 13:37 | מאת: מירב

אני בת 42 עשיתי תאןנה לפני חודש בסיטי כולל לא מצאו משהו טרומאטי לאחר בדיקה של רנטגנאי יש ממצא חשוד בשד שמאל ממוגרפיה אין תשובה עדין בדיקת כירוגי גרגור עדין ללא ממצא מישושי פטמות ובית שחי תקינים רציתי לדעת מהו גירגור עדין ב27/2 תיהיה בדיקת us

15/02/2018 | 20:53 | מאת: פרופ' דינה לב

הי מירב, מקווה שקבלת את תשובת הממוגרפיה בינתיים. לפי התיאור שלך הכירורג לא מישש משהו ספציפי ושד מגורגר הוא בד״כ תיאור של שד צפוף עם רקמה לא לגמרי אחידה אך אינו תיאור של משהו חשוד. כמובן שאת חייבת להבהיר את זה עם הרופא כי כל אחד מתאר קצת שונה את הבדיקה הגופנית אבל יותר חשוב הן תשובות הממוגרפיה והUS וכשהן בידיך כדאי ללכת שוב להתייעץ עם כירורג שד. בבריאות, דינה

16/02/2018 | 12:51 | מאת: מירב

תודה פרופסור דינה תשובות הממוגרפיה הגיעו שד שמאלי ממצא רנטגני שפיר 18 ממ" בירד 2 רקמת סמיכות השד גבוהה מומלץ us מה אומר סמיכות גבוהה תודה

מנהל פורום סרטן השד