טרומבופלביטיס בשד בת 32

דיון מתוך פורום  סרטן השד

01/02/2018 | 15:21 | מאת: יערה

31 בינואר 2018 בשעה 21:59 שלום רב דוקטור… כבר חצי שנה יש לי וריד בולט בשד…בולט רק במגע ובמישוש סוג של חבל פלדה מכיוון הבית שחי עד בערך לפטמה ברביע חיצוני עליון…נבדקתי אצל 2 כירורגים שונים ועשיתי פעמיים סונר שדיים..1 בפרטי אצל רופא והשני בבית חולים אצל טכנאית..שתי הבדיקות יצאו בירדס 1… ממה שהבנתי מהכירורג שד שלטרומבוזיס לוקח להיספג עד שנה ונתן אבחנה של שד פיברוציסטי…אשמח לדעתך האם יכול הוריד הזה להיות ממאיר? לא לוקחים ביופסיה במצב כזה? אפילו שזה כמו חוט ארוך כזה? בת 33 +1 ללא סרטן שד במשפחה..

01/02/2018 | 15:23 | מאת: יערה

והאם הוריד יכול להישאר לצמיתות ואצטרך התערבות כירורגית? מה זה מונדור בעצם?

02/02/2018 | 09:20 | מאת: יערה

אפשר מענה של כירורג בבקשה?

10/02/2018 | 11:47 | מאת: פרופ' דינה לב

מקווה שראית את תשובתי לשאלתך למעלה בפורום

מנהל פורום סרטן השד