דקירות בשד שמאל ואי נוחות

דיון מתוך פורום  סרטן השד

21/01/2018 | 20:08 | מאת: מאיה

בת 38 בריאה בדרך כלל,ללא עבר ברוך השם לאחרונה חשתי באי נוחות בין הבית שחי לשד הייתי אצל כירורג שד וגם ביצעתי סונר שדיים ובית שחי והכל נמצא תקין,היום ביצעתי.אך בשבוע האחרון יש לי גם דקירות בשד שמאל שבאות והולכות אז מה זה יכול להיות כי הכל תקין ברוך השם...מה עוד עליי לבקש??

24/01/2018 | 17:59 | מאת: ד"ר ליאור הלר

מאיה שלום, אי נוחות ותחושת דקירות בשד כפי שאת מתארת יכולים להיות קשורים למגוון סיבות- כמו שריר שנתפס מתנועה או פעילות לא נכונה ואפילו סיבות שמקורן אינו בשד. באם ביצעת סונר (שזו בדיקת הבחירה בגילך) ובדיקת כירורג והכל תקין - אין מקום לדאגה. אם בכל זאת אינך שקטה או הסימנים אינם חולפים- ניתן לחזור על הברור בעוד מספר חודשים. בריאות שלמה

24/01/2018 | 23:25 | מאת: מאיה

תודה רבה על המענה

07/01/2020 | 20:17 | מאת: סוזן

אני בת 62 דקירות בחזה השמאלי לסירוגין במשך שעות..זה חוזר כמה שבועות.

מנהל פורום סרטן השד