FDG , ממצע פתולוגי, LUR

דיון מתוך פורום  סרטן השד

15/01/2018 | 15:42 | מאת: סופי

שלום רב. אשמח לקבל הסבר: הובחן כי יש קליטה פתולוגית של FDG בעוצמה גבוהה בנודול תת פלואורלי ב LUR בגודל כ- 0.75 ס"מ + שינויים פיבורוטיים בפסגות הריאות.+ מודגמות בלוטות קטנות בבתי השחי . כמו כן, רשום- התאמה לתהליך שאתי. נודה על הסבר של המצב המתואר.

17/01/2018 | 23:27 | מאת: ד"ר רינת ברנשטיין

קשה להתייחס בלי להבין את ההקשר של ביצוע הבדיקה / השוואה לבדיקות קודמות וכו'. באופן כללי התיאור הוא של ממצא לא תקין, אבל האם מדובר בסרטן / דלקת / משהו אחר - צריך לשבת עם רופא מטפל ולקבל הסבר לפי המצב שבגללו הופנית לבדיקה

מנהל פורום סרטן השד