טיפול מקדים לפני ניתוח הסרה מלא

דיון מתוך פורום  סרטן השד

14/01/2018 | 18:49 | מאת: טיפול תרופתי האם נהוג לתת טיפול תרופתי לפני ניתוח הסרה הכוונה לטיפול משולב הורמונלי ביולוגי לגידול שבו קולטנים חיוביים הן לאסטרוגן הן ל פרוגסטרון והן

האם נהוג לתת טיפול תרופתי לפני ניתוח הסרה הכוונה לטיפול משולב הורמונלי ביולוגי לגידול שבו קולטנים חיוביים הן לאסטרוגן והן לפרוגסטרון וגם herz2

14/01/2018 | 21:38 | מאת: ד"ר רינת ברנשטיין

חוץ מכמה מקרים מאוד יוצאי דופן, כש-her2 חיובי ושולקים טיפול טרום ניתוחי, מקובל לתת לפני ניתוח טיפול כימי וביולוגי לפני ניתוח, ולא הורמונלי וביולוגי, בגלל יעילות הרבה יותר גבוהה בהעלמה / הקטנה של הגידול.

מנהל פורום סרטן השד